İZMİR / MENDERES - Şehit Hasan Özkapu İlkokulu

Şehit Hasan Özkapu İlkokulu

Özdere Cumhuriyet Mah. 3107. Sokak No1 Menderes İzmir
Vizyon
Öğrencilerimizi, yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz;bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.Yüzyılın gelişen, değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız;sevgi,saygı ve güven ortamında ´´Başarma Azmi´´ve ´´Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu´´ ile mükemmele ulaşmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BAŞLAMA SAATİ-08:50 BİTİŞ SAATİ-14:30
Ulaşım
ULAŞIM, İZMİR-CUMAOVASI İZBAN İLE; İZBAN SON DURAĞINDAN(CUMAOVASI) KALKAN 775 NOLU ESHOT OTOBÜSLERİ 1 SAAT SÜRMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
MENDERES İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 45 KM, İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 60 KM´DİR.
Diğer Hususlar
GÜMÜLDÜRE 12KM, ÇUKURALTI MAHALLESİNE 4KM AYRICA SELÇUK 32KM,KUŞADASINA 40KM VE DOLMUŞLARLA ULAŞIM VARDIR.